Uppföljning…

safe_image

#Blogg100 – Ett inlägg om dagen i 100 dagar (19 (20)/100).

Ordning och struktur är bra. Här kommer således resultatet av vad jag faktiskt gjorde idag.

1. Kolla igenom mail, facebook, twitter, linkedin, gp, dn och kvällstidningarna – Ja, detta gjorde jag. Grundligt. Flera gånger… Kanske onödigt många gånger.

2. Kontakta Blå Stjärnan för att ta reda på vad jag ska göra med kattapan. Hon verkar inte helt frisk. – Ja, detta gjorde jag. Och fick beställt tid till imorgon, fast inte på Blå Stjärnan utan på en veterinärklinik i Backa. Kattan har blivit allt sämre under dagen och jag är riktigt orolig nu. Hon mest ligger. Fast hon har ätit i sig tonfisken jag serverat henne med god aptit. För att sedan säcka ihop och snooza sedan igen. Det kommer att bli en orolig förmiddag imorgon om hon inte repar sig…

3. Jobba med min hemsida – Block 3 i webbredaktörutbildningen. Minst 2 timmar. – Njaaaa…. kanske inte i två timmar direkt. Mer som i en timma…. MEN jag fick en del gjort och sidan börjar faktiskt växa fram lite lätt. Inte så pass att jag känner mig mogen att visa något än, men snart så!

4. Jogga 30 minuter. Dvs jogga-gå-jogga-gå-flåsa ansträngt-jogga-gå-svettas… – JA! Kanske med en tonvikt på gå-flåsa-ansträngt och med seriösa funderingar på om kroppen höll på att falla i bitar så stötkänslig som den verkade. Men – 34 minuter och 3,94 km. Ja, jag är världens långsammaste löpare. Men jag svettas fort.

5. Jobba med min hemsida – Block 3 i webbredaktörutbildningen. Minst 30 minuter. – Nej. Medan jag var ute och sprang ringde maken och tidigarelade vår badrumsrekardate så jag hann inte med det här blocket.

6. Möta maken på stan för att leta badrumsinredning. – JA! Vi fattade avgörande beslut inne på Frej Jonsson och fick en väldigt hjälpsam och trevlig ung dam till hjälp som snodde ihop en offert åt oss. Tvättställ x 2, underskåp x 2, spegel med ledljus x 2, blandare x 4, dusch x 2 och en toalett (med lyxlock som tillval, ”quick release”). Sedan hann vi åka till PoolSpecialisten på Chalmersgatan och snacka bastu också. Intressantare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig! Och häpnadsväckande många valmöjligheter även där för vår tänkta lilla micro-bastu… Dyrast, och som vi nog får avstå, är att köpa små pluttlampor att göra typ stjärnhimmel av inne i bastun. L-Ö-J-L-I-G-T dyrt.

7. Summera inköpen för ombyggnationen. – Nja… Eller Nej. Det får maken göra. I excel eller något annat skojigt program som han gillar.

…ja, jag tror att det är det hela. Nu – till verket!

OCH DESSUTOM! Såg ett intressant jobb som jag hastigt och lustigt sökte. En tjänst skribent- och SEO-tjänst. Gick sedan in på företagets hemsida för att reka lite och kom i samspråk med en trevlig kundtjänst-person där. Hen berättade att tjänsten ännu inte var tillsatt men att det intervjuades för fullt. Berättade också att det är ett toppenföretag. Det kändes som om hen faktiskt menade det, men vad vet jag… Man varken hör tonfall eller ser ansiktsuttryck när man chattar. God känsla i alla fall så jag hoppas jag får chansen att komma dit och se vad det är för ställe. Man blir ju lite nyfiken.

På det stora hela en helt okej dag. Lite besviken på min insats i skolarbetet men det får jag ta igen. Efter helgen… I morgon är jag helt uppbokad med möten på sta´n, kattapan och lite fredagshopping.

På återseende.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: