Lätt att välja rätt?

Plötsligt öppnar sig en helt ny värld! Det finns förstås begränsningar – men framförallt finns det möjligheter.
Vad har jag mest nytta av karriärsmässigt och vad har jag, personligen, mest nytta av? Går det att hitta något som gynnar både ock?
Utbudet av kurser och utbildningar är svindlande och jag känner mig som ett barn i en godisbutik. Oavsett vad jag väljer att göra framöver så ska jag förkovra mig på något sätt, det finns ju så mycket roligt att lära!
Jag har märkt att naturen är ett bra ställe för funderingar. Gärna till häst, men i ett par rejäla vandringskängor går det också bra. Lukterna, färgerna och den syremättade luften taggar tankarna så de far som popcorn därinne i skallen. På ett sprudlande, positivt och bra sätt.
Det har gått ett par veckor sedan processen startade och för varje dag som går, för varje steg jag tar klarnar kartbilden.
Här är jag. Dit ska jag.
Det är lätt att välja rätt – kruxet är att just nu vill jag göra så många val. Och enligt min, kanske liberala, tolkning är de alla rätt. På något sätt…

Just nu har jag bokat in mig på lite av varje – lite för hjärnan, lite för hjärtat och lite för att höja pulsen. Lite kul, lite strategiskt och lite jävlar anamma helt enkelt. Men det här är bara början!

Annonser
Taggad , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: