5-2 kräver detta! – OBS Innehåller potentiellt skadlig reklam!

Förlåt. Jag tillhör kategorin som säger: Phöhö! Dieter, vad är det för trams? Lite sunt förnuft, alltså ät enligt tallriksmodellen och rör lite på dig så löser sig problemet av sig självt!

Tillhörde. Nu har jag gått över till fiendesidan och har alltså anammat den hetaste av alla heta diet-trender – 5-2. Jag började i förrgår och känner redan en viss irritation över hela projektet. Men när nu saker och ting är som de är så måste jag löpa den här linan ut för att se vart den för mig. Med min sedvanliga  känsla för sans och balans i tillvaron har jag just insett att jag håller på att dö någon sorts ohälsodöd och att det enda råd som ges är 5-2. Det rådet ges i och för sig gratis och i sådan mångfald att jag nu funnit det för gott att falla till föga. Jag är en av dem.

…suck…

Dessutom ska jag springa lopp igen. Inte förrän om ett år, men i alla fall. Jag måste börja träna igen. Det är bara ett par veckor sedan jag halvlåg i en solstol i 34 graders värme, sippade iskall öl och tänkte att ”bättre än såhär kan man inte ha det…” 

Men det var då.

…ska kolla träningskläder på http://www.sportstyler.se/ och om ni kollar dem med mig så har jag chansen att vinna kläder därifrån för 10.000 spänn! Så då kan jag åtminstone vara snyggt klädd medan jag svältande hasar runt här i skogarna.

Vad tycker ni om de här skorna? De är http://www.sportstyler.se/damskor/loparskor/adidas-adipure-crazy-quick-green-women.html och jag tycker att de ser lite fräcka ut.

 Adidas Adipure Crazy Quick Green Women

Fast ännu fräckare är de här: 

Crocs Wellie Rain Boot Ultraviolet/Oyster Women

De verkar visserligen inget vidare att springa i, men helt grymma för höstens arbete i trädgården! http://www.sportstyler.se/damskor/kangor/crocs-wellie-rain-boot-ultravioletoyster-women.html

Jag vet inte om jag slaviskt måste visa just träningskläder – det stod att jag skulle länka till mina favoriter… Det är svårt att ha favorit-träningskläder när man är mot hela grejen. Brukar mest träna i gamla avlagda paltor som borde slängts för länge sedan, men bevarats just för den osannolika tillfälligheten att jag får lust att ge mig ut i löparspåret.

Fast, det skulle väl vara en välgärning mot mina medlöpare om jag såg lite mindre sjavig ut kanske… som det är nu ber de nästan om ursäkt för att de inte har lite pengar att kasta till mig… Min brist på hastighet i löparspåret kan ibland förväxlas med totalt stillastående.

Adidas Condivo 12 Pant Black Unisex

Dessa brallorna funkar absolut! Enda risken är förstås att sönerna norpar dem och så får jag forever leta livet ur mig när jag väl bestämt mig. http://www.sportstyler.se/varumarken/adidas/adidas-condivo-pant-black-unisex.html

Nu behöver jag bara en tröja också. Gärna i någon murrig icke-färg som gör att jag smälter in omgivningen… eller åtminstone inte sticker ut på något sätt. Den får inte heller vara figursydd – min figur överensstämmer dåligt med deras förutfattade meningar om hur en figur egentligen ser ut. Och så måste den vara lång. Som jag.

Adidas 365 Tee Black Men

…och då fick jag gå in på herravdelningen, för damernas hade verkligen inget för mig. Men den här är precis i de nyanser jag önskar. http://www.sportstyler.se/herrklader/t-shirts/adidas-365-tee-black.html

Tror inte jag behöver så mycket mer… En sportbh och några strumpor kanske… Alla mina (och det var nog fan 12 par!) sportstrumpor har gått över i sönernas ägo. Vid det här laget är de väl använda efter otaliga träningspass och slitsamma promenader i strumplästen i kvarteret. 

Hittar inga strumpor hos Sportstyler. Alltså – inga jag vill ha. Sorry. (minskar det här mina chanser till vinst nu?).

Orkar inte göra mer reklam nu. Den energi jag fick av dagens tonfisk, isbergssallad (utan vare sig olja eller vinäger på!!!) och ägg har sinat. Jag släpar mig till köket för att sniffa på muslin jag ska ha till frukost i morgon bitti. Tror jag kommer att vakna vid 4-5-snåret…

Vi hörs!

 


Rösta på mitt bidrag!

Annonser
Taggad , , , , , , , ,

En tanke på “5-2 kräver detta! – OBS Innehåller potentiellt skadlig reklam!

  1. carl-henry skriver:

    Snälla!!! använd inte den färgen på trädgårdsstövlarna! Blommor kan känna,kanske / hemska tanke/ även se. I vart fall har de ngt slags känsloliv, så please hav barmhärtighet//pa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: