Lägg av!

Ambulansen tar en omväg till vissa av förorterna nu. De extra minuterna kan kosta någon livet. Kanske en mamma eller pappa till någon av idioterna med stenbumlingar uppe på bron. Kanske idiotens mamma/pappa hinner dö för att ambulansen inte kan ta den snabbaste vägen.

Om bilbrännaridioterna någon gång skaffar sig en egen bil där ute i sin sotiga stadsdel kommer de att få betala fett för sin bilförsäkring. För vilket försäkringsbolag skulle ge schyssta villkor till en bilägare som löper typ 80% chans att få sin bil utbränd? Varje natt? Eller är det så att bilbrännarna är sådana loosers att de aldrig kommer att få varken körkort eller bil? Om det enda man vet om bilar är hur man eldar upp dem kommer man aldrig – säger ALDRIG – att klara körkortstestet.

Att bränna ner skolor är ju också ett stolleprov som heter duga. Är det en protest? Mot vad? Jag fattar inte… Hur gick tankebanorna? ”Hmmm… jag är jättearbetslös och har ingen chans att någonsin köpa mig en bil (och jag skulle ändå aldrig ha råd med försäkringen för det brinner ju så satans ofta i den här satans stadsdelen…). Inte ens en sketen moppe! Fy faaaan. Säkert kommer de ambitiösa asen i skolan att kunna det. NÄ, det kommer de inte alls att kunna för jag skall bränna ner deras skola så att de blir lika obildade och arbetslösa som jag. HA, HA, HAAAAA…”

Och busskursmarodörerna. Jamen? Det är ju de själva som får stå där i ur och skur (för de har inte heller varken medel eller möjlighet att skaffa egen bil). Och deras familjer, vänner och grannar? Det är ju inga makthavare som står där i glassplittret medan vinden sliter i dem och regnet piskar på? Fattar de inte det? Klart att de gör. Och de skiter i det. De vet hur man demolerar en busskur och bara för att det är det enda de kan tror de att de har ett kall. Att de är speciellt utvalda att sprida glaskross längs busslinjerna.

Och slutligen då fotbollshuliganerna…

Nä, jag skiter i dem. Jag orkar inte. Lägg ner hela skiten. Visa inga mer matcher. Låt alla fotbollspelare skaffa sig vanliga jobb eller fixa proffskontrakt utomlands. Lägg ner här hemma. Använd arenorna till damfotbollen och andra fredliga sporter istället.

Jag har i vanliga fall inget emot att betala skatt – men skall pengarna gå till återuppbyggnad av nedbrända skolor, groteskt överdrivnen polisiär bevakning på fotbollsmatcher och inköp av nya utryckningsfordon samt återuppbyggnad av busskurer om och om igen så vette faaaan…

Annonser

One thought on “Lägg av!

  1. carl-h jonsson skriver:

    Hej o hå.. Jag tror att frun borde gå med i stadsdelsnämnden och se till att det blir ngt gjort.Det finns gott om teorier om varför kidsen gör vad dom gör och de flesta går ut på att det är vårt fel.!! De stackars kräken är ju offer… Har du inte fattat det??? Gör om skolorna till fritidslokaler och låt dem härja fritt! Det saknas ju alltid fritidslokaler Det är ju det som är felet. Skitungarna har ju inget annat att göra än att bränna. Kortedalarna har ju börjat också och förklarar frankt för poliserna att dom vill vara lika duktiga som backamarodörerna.Fhy fan//Nu skall vi gå på bio JuliaochJulia . Skall bli kul//Pa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: