Det var rött, vitt rosa och grönt

Det är inte så ofta, men igår small det till – Party! Det är två år sedan sist och redan då tyckte vi att det var alltför sällan och borde man inte bla, bla, bla…

Nu blev det i alla fall av.

Vi lagade lite käk – Jeanettes studentkyckling, min favvobulgursallad, en babyspenat/breasola/mozzarella-sallad och rabarbercitronbakelser. Och lite oliver, v-bottenost i kuber, lite uppskuren mango och papaya och tja, minns inte. Kanske något mer.

Sedan gjorde vi en Mojito-bar, ett drinkbord och lånade en dator och körde spotified-musik.

Gästerna anlände och temperaturen steg genast. Mycket skratt och prat med en gång. Många som inte setts på länge och några som inte setts alls någonsin, men som med stor iver knöt nya, alkoholdimmiga vänskapsband.

Maten tog slut i ett huj och drinkarna slank ner och gungstolen skuffades undan för att skapa ett dansgolv. Sedan brakade det loss.

Det dansades något som med god vilja kan kallas salsa, men mest rådde kreativt kaos på dansgolvet. Kvadratmetern framför musik-datorn var hela tiden blockerad av de breda gossarna som ansåg sig ha bästa smaken och de var fullständigt kompromisslösa. Vi dansade till det de spelade. Basta. Men det var helt ok. Till och med jag – som utöver alla mina andra dysfunktionaliteter – som är musikdyslektisk blev nöjd. Jag fick höra nationalteatern. Eller fick jag det?

Köket var hela tiden fullt med folk som vägrade ge sig av därifrån. Det var rödvinsmaffian som häckade där, och de är inte några man flyttar på hur som helst.

Idag när vi röjde undan spåren fran festen upptäckte jag några riktigt feta cigarrfimpar i askkoppen på balkongen. Huamig – vem rökte dem? Inte kan väl någon på allvara tycka att det är gott?

Eller så tyckte någon det…

Det var en rolig fest och nu idag – efter att ha sovit bort halva dagen – så minns jag varför man inte har fest så ofta. Det kräver en viss återhämtningsperiod.

Men om ett år eller två är det dags igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: