Vi vann på walk-over…

Äldste sonen skulle spela match idag. Gräset var skönt grönt, solen lagom varm och grabbarna på ett alldeles strålande humör. Så spelsugna.

Men motståndarlaget dök inte upp…. Vi ringde. De svarade att de skulle möta oss kl. 19.30. Enligt våra uppgifter skulle matchen gå av stapeln kl. 18.00…

Det verkade som om de hade felaktiga uppgifter.

Kunde vi stanna till 18.30? De lovade att vara där då. Jo. Det kunde vi. Men – vi hade bara planen bokad till 19.00 så vi skulle inte hinna spela klart vår match inom den tidsrymden. Tänkte att vi löser nog det.

Talade med de som skulle spela efter oss. De sa: Jaha, skall ni spela mot dem… hmm.. det löser sig nog – de dök inte upp på en enda av sina matcher mot oss förra säsongen. Men dyker de upp halv skall vi se vad vi kan göra.

18.45 gick vi.

18.54 kom de. Viftade med sin lapp med felaktig information. Då fanns bara tränaren i vårt lag kvar. Någon plan fanns inte heller att tillgå. Så kan det gå.

Sonen grät av besvikelse. Jag lärde honom vad ”walk-over” betyder men det hjälpte inte. Han ville ju spela. Han skulle ju ”sätta den där jädra bollen i nätet” ju… Vinna utan match… vad är det för nå’t?

Stackars killar. Deras och våra. Vem bryr sig om vinst eller förlust en kväll när man bara vill spela?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: