Tankar jag tänkt i dag

1. Om man skall ha en demokratisk omröstning bör man ha alla konsekvenser klara för sig, så att man inte snear ihop om röstdeltagarna röstar ”fel”.

2. När man köper en billig grunka på Ikea bör man kontrollera undersidan på den, annars kanske man blir obehagligt överaskad då man upptäcker att grunkan repar bordet eller golvet.

3. Om man har tagit på sig ansvaret för något så kan man bara göra sitt bästa, det är inte så att man helt plötsligt förvandlas till expert på området. Även om det naturligtvis vore önskvärt…

4. Det är inte bra att slita sönder asfalten på gatorna med dubbarna i sina däck, men det är inte heller särskilt roligt att byta dem.

5. Om man har små barn bör man dagligdags kontrollera statusen på deras tånaglar ty dessa är alltid alldeles för långa.

6. Man är inte en löpare bara för att man en gång i tiden sprang Göteborgsvarvet. Möjligtvis var man det då, men det är inte alls säkert.

7. Är en lampa trasig i bilen så byter den sig inte själv. Det är tråkigt att det är så, men inte mycket att göra något åt. Det börjar se ut som om jag måste byta den själv. Eller åtminstone köra bilen till någon som gör det åt mig om jag ber om det. Guuuuuuud va jobbigt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: