Hur får man tag i en fotbollstränare?

Jag vill ha en tränare till min sons fotbollslag.

Krav: Kvinna eller man från ca 20 år och uppåt, lugn, pedagogisk, fotbollskunnig och barnkär. Viss framförhållning och planeringsförmåga önskvärd. Vårdat språk och gärna en någorlunda sansad ljudnivå. Du får gärna vara tävlingsinriktad, men din främsta egenskap är rättvisa och mogen spelfördelning – hos oss är fotboll i första hand en lagsport där vi lär oss att samarbeta och att alla är lika värdefulla.

Erbjudes: Ca 10 st spralliga killar födda -01. Vi bjuder även in de som är födda -02 så vi har alla möjligheter att bli fler. En splittrad, men på god väg att bli strukturerad, föräldragrupp som backar upp med information, försäljning, körning och assistans. Moderklubben är en liten multikulturell klubb som vill mer!

Du får vara beredd på att arbetet tar några timmar i veckan i anspråk, och att det kommer att krävas en hel del tålamod och diplomati för att hålla ihop laget. I gengäld får du motion, spänning och idolstatus.

Klubben erbjuder tränarutbildningar som du kan ha glädje av vid många fler tillfällen i livet än just detta. Passa på, anmäl ditt intresse nu!

Välkommen.

 

Annonser

8 thoughts on “Hur får man tag i en fotbollstränare?

 1. Xtazy skriver:

  Vi har samma problem i min sons lag. Men de är 97.or och de kräver ganska mkt av tränaren i och med att de har börjat inse allvaret i fotbollen. Det är nu de ska hållas kvar… Trist är det..Men lycka till o hoppas ni hittar nån.

 2. Marilyn M skriver:

  annonsera i tidningen.

 3. Desdichado skriver:

  Vart i landet spelar ni?

 4. Cobra Rax skriver:

  Jag är redan upptagen, tyvärr. Tränar min son född -01. De kanske möts i allsvenskan om några år! 😉

 5. Desdichado skriver:

  Tyvärr bor jag i Sthlm, annars skulle det kanske kunna vart aktuellt. Men det borde väl finnas massor av grabbar i min ålder som vill bygga upp ett CV för att en dag bli fotbollstränare för ett storlag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: