Lämna hjälmen hemma, ni har ändå inget att skydda…

Vad är det för fel på de här ryggradslösa amöborna som åker omkring på moppar och rånar folk? Har ingen lärt dem den här basic-grejen med mitt och ditt? Eller har de hört det tusen miljoner gånger, men ändå inte fattat innebörden? Är de precis lika dumma i huvudet som de verkar, eller beror det på någon fördummande drog de tar?

Min teori är att de faktiskt är obildbara, genomruttna och fullständigt misslyckade. Eftersom de väljer att stjäla, skrämma och sabotera för andra människor så är det uppenbart att de saknar såväl empati som intelligens.

Sannolikheten att de någonsin skall utvecklas till funktionella individer är beklämmande liten. De tycks sakna både hjärna och ryggrad, så de kommer aldrig att kunna stå för något. Med deras begränsade (icke detekterbara) förmågor kommer de inte heller att kunna utföra något som helst arbete, utan kommer att för all framtid vara beroende av att parasitera på sin omgivning. Suck…

Vad skall man göra åt dem? Jag har dessvärre inga svar, enda förhoppningen är väl att de inom en inte alltför avlägsen framtid kommer att vara utdöda. Inte kan väl så hjärnsvaga existenser ge upphov till något livskraftigt?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: